Read more Close

Adallom

  • Offices
  • 450 sqm
  • Ramat HaHayal, Tel-Aviv

Company: Adallom
Size: 450 sqm
Location: Ramat HaHayal, Tel-Aviv

Our vision was to create a super hip and young office, with the use of strong bold colors and custom made furniture. The entrance to the space is inviting and colorful with its alternative furniture and sitting arrangements, suited for both large and intimate meetings. The goal was to create a dynamic and social environment with the help of large OPENSPACE areas for each department of the company.

The glass dividers help to enhance a greater communication and create full transparency between each department. The cafeteria’s kitchen is made of old traditional wood blocks and includes a bar for quick chats over coffee. We added booths made out of different colored fabrics and prints to create a warm, cozy and pampering feeling to the space. Together with the addition of a concrete and metal mash ceiling, we gave the space an overall “loft” look and feel.

The “Hang-out” zones include a lawn, palm tree wallpaper and illuminated rocks that add a nature mood and create relaxing areas for the employees within the office space. We designed a Toscana alley replica for the main corridor, with the help of a wall painting and slightly dimmed streetlights. The main, see-through, meeting room is located at the heart of the office to help express a ‘hard-at-work’ office.

חברה: Adallom
שטח: 450 מ”ר
מיקום: רמת החייל, ת”א

החזון היה ליצור משרד מגניב וצעיר תוך שימוש בצבעים חזקים ונועזים בשילוב ריהוט שעוצב והותאם במיוחד. הכניסה מזמינה וצבעונית מאובזרת בריהוט אלטרנטיבי ונוח בו העובדים יכולים לקיים פגישות אינטימיות. המטרה הייתה לייצר סביבת עבודה דינמית ושיתופית בעזרת אזורי OPENSPACE לכל מחלקה.

מחיצות הזכוכית המפרידות בין המחלקות מאפשרות שקיפות ותקשורת. הקפיטריה מורכבת מאזור המטבח העשוי עץ גושני בסגנון מיושן המלווה בבר גבוה לשיחות קצרות על כוס קפה. יצירת הבוטים העשויים מבדים צבעוניים והדפסים משרים אווירה חמימה ומפנקת. התקרה החשופה ומחיצת הברזל מרשת אקספנדד משווים למשרד את הלוק הלופטי.

פינת הזולה הכוללת חלקת דשא, טפט דקל וסלעים מוארים משרים אווירה של טבע ומאפשרים לעובדים להירגע ולצאת מחוץ לקופסה. את סמטת המשרדים הקבלנו לסמטה בטוסקנה בעזרת ציור קיר ותאורת רחוב עמומה. חדר הישיבות השקוף ממוקם במרכז המשרד ומשדר עבודה מסביב לשעון.