Read more Close

Cornerstone OnDemand

  • Offices
  • 1,200sqm
  • Rishon Leziyon

Company: Cornerstone OnDemand
Size: 1,200 sqm
Ramat HaHayal, Tel-Aviv

The vision was to create a spacious, neat and subdued office using high quality materials and a fixed color scheme of blue tones with reference to the company’s logo. You can absorb the atmosphere starting from the first step in the lobby elevator. The main wall designed by the artist Itay Baron is covered with concrete tiles together with the iron front doors which were ordered especially; give a modern and sophisticated touch.

A high performance workplace is achieved with a functional layout of open space areas equipped with a special system of 120° operational desks, giving a friendly and fresh image.
With emphasis on the need for high acoustics we used custom glass partitions combined with special acoustic ceiling, discharge large tiles in sizes of 180cm*60cm to create a smooth look with minimal disconnections.

Nevertheless, the flooring also got special attention using FLOOVER WOVEN. The elasticity and acoustic insulation of its structure gives this product great comfort. Its texture creates a feeling luxurious and exclusive. Since the firm works around the clock the employee needs were our top priority. So, we created recreational areas such as a designed fun room, meditation room and a luxurious cafeteria. The very unique nature of the office, grants its employees with unusual conditions characterized by peace and calmly atmosphere that contribute the ongoing work.

Cornerstone OnDemand :חברה
שטח: 1,200 מ”ר
מיקום: רמת החייל, ת”א

החזון היה ליצור משרד מרווח, מסודר ומאופק תוך שימוש בחומרים איכותיים וסכמת צבעים קבועה על גווני הכחול לפי לוגו החברה. את האווירה אפשר לספוג החל מהצעד הראשון בלובי המעליות , הקיר מחופה אריחי בטון עם נקודות מאור של האמן איתי בר און יחד עם דלתות הכניסה מברזל בהזמנה מיוחדת נותנים טאץ’ מודרני ומתוחכם.

העבודה מתרחשת בחללי OPENSPACE שמצוידים בעמדות מרווחות וייחודיות של 120 מעלות מחברת פיטרו.הושם דגש על הצורך באקוסטיקה גבוהה ועל כן נבחרו מחיצות זכוכית מותאמות בשילוב של תקרה מדגם פוקוס בגדלים של 180*60 ליצירת מראה חלק עם מינימום ניתוקים.יחד עם זאת הריצוף גם הוא נתן מענה לאקוסטיקה, שימוש באריחי FLOOVER המורכבים בטכניקה חדשנית מחוטים שזורים בצפיפות.

מאחר והמשרד עובד מסביב לשעון הושם דגש על צרכי העובד. תוכננו אזורי פנאי כגון ה FUNROOM, חדר מדיטציה וקפיטריה מפנקת.המשרד המאוד ייחודי באופיו מעניק לעובדיו רווחה יוצאת דופן המאופיינת גם בשקט וברוגע התורמים לפעילות השוטפת.
שיתוף פעולה עם סטודיו איתי בראון וסטודיו Hu.be