WOPA Spa & Lounge

Work in Progress...

Expected Completion Date: Late 2019

Client: WOPA

Size: 800 sqm

3D Renders: Concept.Bre

When we think about the Wopa Spa & Treatment Center, we think about Openness and Transparency. Although the spa is located in -1 level of an office building, the overall concept of the project is to create a space that feels as if it is outside, surrounded by natural light. This is achieved with the use of an open space plan, where each area is linked to the other with the use of an informal green hallway. The height difference between each area is masked carefully with the use or arches that bend and twist the space in such a way that makes the visitors feel calm and relaxed. The color palette is in perfect tune with the overall concept of the project. Each area  is being complimented by the use of both bold and pastel colors, revealing certain areas while masking others. Since the intervention is built around an open space plan, gold and artificial light accents unnoticeably guide the users toward each area of the spa.

Similar Projects

עבודה בתהליך...

צפי מועד סיום: סוף 2019

לקוח: WOPA

גודל שטח: 800 מ"ר

הדמיות תלת ממד: Concept.Bre

כאשר אנו חושבים על מתחם הטיפולים והספא של WOPA, אנו חושבים על פתיחות ושקיפות. למרות שהמתחם ממוקם בקומה -1 של בניין משרדים, השאיפה של הפרויקט היא ליצור מרחב שנותן תחושה של חוץ, מוקף אור טבעי. מטרה זו מושגת תוך שימוש בתכנית שטח פתוחה, שבה כל אזור מקושר לשני בעזרת מסדרון עשיר בצמחייה. הפרש הגבהים בין התקרות בכל אזור, מטושטש בעדינות בעזרת קשתות מוארות. פלטת הצבעים הותאמה בצורה מושלמת לקונספט העיצובי של הפרויקט. כל אזור מודגש בעזרת צבעים פסטליים נועזים, הדואגים ליצור משחק מושלם בין נקודות המבט העיקריות למשניות. החלל מציע שטחי פנאי רבים ומגוונים, לכן הוחלט להשתמש בנגיעות זהב שישמשו את האורחים כגוון מנחה, הקושר בין חלל אחד למשנהו.

Let's Work Together!

© All rights reserved | GILA SHEMIE ZAKAY LTD.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon